OPFBV005820 - 170919 - This it it - Line-UP.jpg

This is it

For Salon Styling

Een serie met haarstyling producten die alle haaruitdagingen aankunnen zodat je die Salon Look thuis kunt creëren! 

THISISIT - REPAIR.jpg

REPAIR

Control Cream (200 ml)
De Control Cream is een vocht inbrengende leave-in conditioner voor droog, gekleurd en beschadigd haar. Het maakt het haar gladder en houdt het in bedwang.

1 Minute Miracle Mask (20 ml)
Een haarmasker voor droog & beschadigd haar. Het masker is intensief herstellend, hydraterend en gladmakend voor beschadigd en verzwakt haar. Ideaal na het kleuren van haar, een permanent of andere haarbehandelingen. 

THISISIT - VOLUME.jpg

VOLUME

Thickening Cream (200 ml)
Een verdikkende haarcrème voor fijn, dun en plat haar, zonder het te verzwaren. Het haar voelt veel dikker, is voller en heeft meer textuur. 

1 Minute Miracle Mask (20 ml) 
Voor fijn, dun en delicaat haar is intensief herstellend, hydraterend en gladmakend. De haarstructuur wordt versterkt en krijgt meer volume, zonder het haar te verzwaren. 

THISISIT - BEACH.jpg

BEACH

Texturising Sea Salt Spray (150 ml)
De texturising sea salt spray zorgt voor een warrig, strandeffect! De spray geeft het haar een matte structuur, geeft extra volume en hydrateert tegelijk. 

THISISIT - NO FRIZZ.jpg

NO FRIZZ

Hair Oil Serum (75 ml)
Naast de spray is er ook een lichtgewicht olie serum met argan olie en zijde proteïne. Dit fijne serum herstelt het haar en biedt extra hydratatie. Het resultaat is pluisvrij, zacht en glanzend haar. 

Detangling Spray (150 ml)
Deze Anti-klit spray zorgt voor glad, hersteld en gezond haar. Het verbetert de elasticiteit en soepelheid van het haar. 

1 Minute Miracle Mask (20 ml)
Intensief hydraterend en herstellend voor pluizig en krullend haar. Het zorgt voor gladheid en glans. Het haar hervindt haar mooie, natuurlijke vorm met een uitzonderlijke glans, zonder pluizigheid. 

THISISIT - CURLS.jpg

CURLS

Curl Defining Cream (150 ml)
Krullen staan prachtig, maar kunnen lastig in bedwang te houden zijn. De Curl defining cream, met lichtgewichte textuur, hydrateert en activeert krullend & golvend haar met een pluisvrij en natuurlijk resultaat.