Gezocht:

Buyer/ NPD Manager  Household & Food (32-40 uur)

Wij zijn OrangeCreatives.eu en wij creëren mooie producten op het gebied van beauty, personal care, home en food. We zijn gespecialiseerd in creatieve concepten, productontwikkeling en productie voor gerenommeerde retailers en merken. Je kan onze producten vinden in winkels in heel Europa.

We groeien heel hard en zijn daarom op zoek naar nieuwe collega’s als uitbereiding van het team! We willen namelijk nog meer mooie producten en merken maken, en zoeken naar iemand die ons enthousiasme deelt, zijn/haar expertise wil inzetten en die goed in een (nu nog) kleine organisatie kan werken.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken iemand die ons helpt onze ideeën en groeiambitie te verwezenlijken. Iemand die commercieel is, weet wat een product mag kosten en waar ie het kan halen. Iemand die weet wat er komt kijken bij product ontwikkeling.

Wij zoeken iemand met ruime ervaring als buyer en/of met het inkoopproces binnen retail of aan fabrikant zijde. Expertise in het productontwikkeling traject en affiniteit voor huishoud en/of food zijn vereisten.  

Je bent oplossingsgericht, gestructureerd en zeker stressbestendig. Hiernaast ben je zelfstandig, daadkrachtig en kan je snel schakelen & verbindingen leggen. Je bent ondernemend, pakt nieuwe zaken op en vindt het leuk om dingen zelf uit te zoeken, want ook wij weten nog niet alles (wel bijna natuurlijk :).

Wat doe je precies?

Nieuwe producten ontwikkelen en inkopen, bij de juiste fabrikanten, voor de beste prijs - dat is de kern van de functie. Van idee tot de uiteindelijke lancering - ieder onderdeel wordt bewust uitgezocht en uitonderhandeld door jou. Dit doe je dan voor veel verschillende projecten tegelijkertijd; jij behoudt de controle en kan dit goed met het team afstemmen, organiseren en realiseren. Je bent op de hoogte van de laatste marktontwikkelingen en trends.

 

Wat zijn onze eisen?

  • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring binnen retail of (private label) fabrikant zijde in een soortgelijke functie.

  • Je hebt een afgeronde HBO / WO opleiding. (bijv. bedrijfskunde, commerciële economie)

  • Je bent commercieel ingesteld, resultaatgericht en hebt cijfermatig inzicht.

  • Je bent vloeiend in Nederlands & Engels. Andere talen zijn een pre.

  • Je bent makkelijk in de omgang, zeer communicatief vaardig en een absolute teamplayer!

Wat bieden wij?

  • Een superleuke baan (32-40 uur) in een snelgroeiende startup.

  • Een marktconform salaris, afhankelijk van werkervaring en werkniveau.

  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

  • Een plek waar jij kan groeien en je initiatieven kan ontwikkelen!

  • Heel veel producten en monsters. (we moeten alle producten natuurlijk zelf ook testen…)  

Waar zitten wij?

Ons kantoor staat in Naarden-Bussum, binnen een half uur bereikbaar vanuit van Amsterdam, Utrecht en Amersfoort.

Lijkt het je wat?

Stuur dan een mail met CV naar jobs@orangecreatives.eu. Voor meer informatie of vragen kan je contact opnemen met Anouk de Sonnaville 06-24562882.

Creating.Together.