We create what we believe in, products we trust and designs we love.

orangecreatives_home_6.jpg
 
 

Wat we doen

Samen met onze klanten en partners creëren em produceren we mooie producten.

We zijn gespecialiseerd in creatieve concepten, productontwikkeling en productie van producten en merken voor gerenommeerde retailers en merken. Voor zowel mass market als premium, voor grote klanten en kleine.

Door onze jarenlange ervaring in private label, retail, productie en verpakkingsdesign weten wij, als geen ander, de juiste balans te vinden tussen productmix, positionering en retail prijspositie. Wij voelen aan wat potentie heeft en hebben een oog voor succes. We weten wat verkoopt, en wat niet. Sterker nog – we weten waarom iets verkoopt, en waarom niet.

Sinds onze start in 2015, hebben we merken en producten gelanceerd op het gebied van beauty, persoonlijke verzorging, huishoudproducten en drankjes binnen ons portfolio. Dit heeft geresulteerd in dat we een van de snelstgroeiende bedrijven zijn in Nederland, in ons vakgebied.

Wij zijn Orange Creatives

 
 
 

By doing what we love, we make people smile.

 
orangecreatives_home_6.jpg
 
 

Wie we zijn

Wij hebben een passie voor producten, merken, concepten, designs en verpakkingen. Ons energielevel is hoog, we hebben onze ogen altijd open voor nieuwe ideeën, innovaties en verassende concepten.

Maar we werken niet alleen – we creëren samen. Ons succes is de interactie tussen de klanten en onszelf. Wij geloven sterk dat deze synergie resulteert in betere concepten en merken. Samen kunnen we geweldige dingen doen.

Soms kunnen we koppig zijn, maar dat komt omdat we alleen creëren waar we in geloven, in producten die we vertrouwen en design waar we dol op zijn. We stoppen niet voordat we trots zijn en glimlachen. Want daar doen we het voor, de glimlach van de consument. 

 
 
 

Creating.Together.

 
orangecreatives_home_6.jpg