LOVESPA - LINE.jpg

Love Spa

Heerlijke scrubs, body butters en douchegels voor een perfect spa-momentje thuis

Met de warmte van het bad of de douche, en de vrolijke, felgekleurde verpakkingen, blijf je nog even in zomerse sferen. De Lovespa serie bestaat uit voedende en verzorgende body butters, exfolierende zoutscrubs en verfrissende douche gels in verschillende kleuren en varianten. Alle producten bevatten extra verzorgende, natuurlijke ingrediënten in combinatie met levendige geuren. 

 
LOVESPA - BUTTERS.jpg

Body Butters 200 ml
De lichaamsboters zijn door de mix van karitéboter (shea butter) en verschillende natuurlijke oliën heerlijk voor een huid. Ze zijn heerlijk romig en rijk en daardoor zeer voedend. De bodybutters zijn verkrijgbaar in de varianten Coconut (kokosolie, avocado-olie); Shea & Vanilla (shea butter, amandelolie) en Flower & Fruit (abrikozenpitolie).

 

Body Scrubs 250 gr
De voedende combinatie van zout en olie is een echte verwennerij voor je huid die er weer van gaat stralen. Gebruik de scrub enkele keren per week voor een zeer zacht resultaat. De scrubs zijn er in de warme geuren Hammam en Honey, en bevatten amandel- en soja olie. 

 
LOVESPA - Showergel.jpg

Shower Gels 200 ml
Om je dag heerlijk te beginnen of eindigen pak je de verfrissende showergels uit de Lovespa serie. Ze zorgen voor een schone huid en een frisse start. Wanneer je de gels combineert met de scrubs en de boters wordt je huid echt heerlijk zacht. Verkrijgbaar in de 5 heerlijke geuren Flower & Fruit, Coconut, Hammam, Vanilla en Honey.