horizonportfolio2.001.png

HORIZON zonbescherming

Bereid je huid voor op de zon, bescherm je huid en verleng je zongebruinde kleur met de complete drie-stappen huidverzorging serie Horizon.
Heerlijke geuren en een tropische verpakking brengen je binnen no-time in een vakantiestemming. Pre-sun scrub, zonnebrandcrème en aftersun bodylotion - hoogwaardige formuleringen, dermatologisch getest en geschikt voor ieder huidtype.

 

Horizon sun protection cream SFP 20.jpg

HORIZON ZONNEBRANDCRÈME SPF20 - UVA/UVB 250ml
Medium bescherming. Verzorgt en beschermt de huid tegen schadelijke effecten van de zon.
GEBRUIK: Royaal aanbrengen voor het zonnen en regelmatig opnieuw aanbrengen, vooral na het zwemmen, afdrogen of transpiratie om de juiste bescherming te behouden. Onvoldoende zonbescherming gebruiken verminderd de beschermingsfactor aanzienlijk. Blijf niet te lang in de zon, ook al gebruik je een zonbescherming; overmatige blootstelling aan zonlicht kan huidschade veroorzaken. Houd baby’s en jonge kinderen uit de zon. Vermijd contact met de ogen en textiel om vlekken te voorkomen.

Horizon pre sun body scrub.jpg
Horizon body lotion.jpg

HORIZON PRE-SUN BODY SCRUB 250ml
Deze scrub bereidt je huid voor op een meer egale, natuurlijk ogende teint. Door de milde peeling voelt je huid zacht en glad aan. Dode huidcellen en onzuiverheden worden verwijderd een scrub van natuurlijke ingrediënten.

 

HORIZON AFTERSUN BODYLOTION 250ML
Zorgt voor intensieve hydratatie en kalmeert de huid na blootstelling aan de zon. Het verzorgt je gebruinde huid. Verrijkt met vitamine E welke een antioxiderende werking heeft. De formule trekt snel in, heeft een luxe geur en maakt de huid heerlijk zacht. GEBRUIK: Breng royaal aan na blootstelling aan de zon. Dit product beschermt niet tegen de zon.

.