Eliza Jones

Eliza Jones Active Skin Solutions is een collectie hoogwaardige huidverzorgingsproducten op basis van zeer kwalitatieve en bewezen effectieve ingrediënten.

Deze serie is ontwikkeld door een team van zeer ervaren skincare-specialisten, de verzorgingsproducten zijn onafhankelijk getest en bewezen werkzaam. Eliza Jones Active Skin Solutions: Voor een gladdere, stevigere en jonger uitziende huid in 28 dagen.

 

Eliza Jones Active Skin Solutions dagcreme (50 ml)
Deze hoogwaardige lifting dagcrème van Eliza Jones anticipeert op veranderende behoeften van de huid. Het helpt tekenen van huidveroudering tegen te gaan zoals lijnen, rimpels, verlies van stevigheid, uitdroging. De huid wordt intensief gehydrateerd, is aantoonbaar steviger, compacter, soepeler en ziet er compleet gerevitaliseerd uit.
 

Eliza Jones huidverzorging oogcrème

Eliza Jones Active Skin Solutions oogcreme (15 ml)
Deze hoogwaardige, regenererende oogcrème van Eliza Jones helpt de tekenen van vermoeide ogen tegen te gaan; rimpels, donkere kringen en een vale huid. Door o.a. de licht getinte formulering ziet de huid er direct weer stralend en mooi uit.

Eliza Jones nachtcreme

Eliza Jones Active Skin Solutions nachtcreme (50 ml)
De rijke en hoogwaardige nachtcrème van Eliza Jones anticipeert op de veranderende behoeften van de huid. Het herstelt de huid intensief gedurende de nacht. De huid is aantoonbaar steviger, compacter en soepeler. De huid ziet er uitgerust uit.

 

Eliza Jones huidverzorging liftende serum

Eliza Jones Active Skin Solutions Lifting Serum (30 ml)
Lifting serum van Eliza Jones is een anti aging serum welke de dag en nachtcrème ondersteunt in het tegengaan van ongewenste tekenen van huidveroudering. De huid is gladder, steviger en strakker.

De Eliza Jones Cleanser (200ml)
Deze milde gezichtsreiniger biedt een effectieve reiniging voor alle huidtypen. De speciale micellen-technologie sluit vuildeeltjes in en bevrijdt de huid gelijktijdig van van make-up en dode huidcellen. Het extract van de zwarte Tahiti parel uit Frans-Polynesië vitaliseert de huid.