Apotek Organic Rose Water & Argan Oil

Apotek
Biologisch Rozenwater & Biologische Arganolie

De klassieke huidverzorgingsproducten van APOTEK, met biologische rozenwater en argan olie. Geïnspireerd op de klassieke blauwe apothekersverpakkingen en subtiel geparfumeerd met rozenwater. Klassiek parfum van de Damascus Roos, geoogst in de regio rond de Mediterraanse zee.

Natuurlijk zijn er géén parabenen of kunstmatige kleurstoffen toegevoegd en zijn alle producten dermatologisch getest. 

Apotek Shampoo Rose Water.jpg

APOTEK Shampoo Rose 500ml
De shampoo heeft een verfrissende en antistatische werking en reinigt het haar zorgvuldig. De biologische rozenwater en arganolie verzorgen tevens de hoofdhuid. Tarwekiemprotëinen verbeteren de structuur van het haar en laten het weer glanzen. Klassiek parfum van de Damascus Roos, geoogst in de regio rond de Mediterraanse zee.

Apotek Rose Bath & Showergel

APOTEK Bath & Shower Gel Rose 500ml
De bad- en douchegel is zacht en hydraterend voor het hele lichaam en voor alle huidtypen. De biologische rozenwater en arganolie voedt, regenereert en hydrateert de huid en is rijk aan vitamine-E. Klassiek parfum van de Damascus Roos, geoogst in de regio rond de Mediterraanse zee.

Apotek Handwash Rose Water.jpg

APOTEK Hand Wash Rose 300ml
De milde en frisse handzeep met biologisch rozenwater en biologische arganolie reinigt je handen zorgvuldig. Een uitgekiende formulering voorkomt dat je handen uitdrogen. Klassiek parfum van de Damascus Roos, geoogst in de regio rond de Mediterraanse zee.