Apotek

De klassieke huidverzorgingsproducten van APOTEK, met biologische ingrediënten als arganolie, aloë vera en olijfolie. Geïnspireerd op de klassieke apothekersverpakkingen en subtiel geparfurmeerd met groene thee en een vleugje citrus.

Natuurlijk zijn er géén parabenen of kunstmatige kleurstoffen toegevoegd en zijn alle producten dermatologisch getest. 

Apotek organic shampoo aloe vera & argan oil

APOTEK Shampoo 500ml
De shampoo heeft een verfrissende en antistatische werking en reinigt het haar zorgvuldig. De biologische arganolie en aloë vera verzorgen tevens de hoofdhuid. Tarwekiemprotëinen verbeteren de structuur van het haar en laten het weer glanzen.

organic bath&shower gel_v2_spread.jpg

APOTEK Bath & Shower Gel 500ml
De bad- en douchegel is zacht en hydraterend voor het hele lichaam en voor alle huidtypen. De biologische arganolie voedt, regenereert en hydrateert de huid en is rijk aan vitamine-E. Aloë vera beschermt en werkt als antioxidant. Bovendien verstevigt het de elasticiteit van de huid.

organic hand & body lotion aloe vera & olive oil

APOTEK Hand & Bodylotion 300ml
De hand & bodylotion is een lichte, voedende en verzorgende lotion te gebruiken voor de handen en het gehele lichaam. De biologische arganolie en aloë vera zorgen voor een gehydrateerde huid die is opgewassen tegen invloeden van binnen en buiten. De crème is geformuleerd voor regelmatig gebruik. 

Apotek apothecary brand organic handwash aloe vera & olive oil

APOTEK Hand Wash 300ml
De milde en frisse handzeep met biologische Aloë Vera en olijfolie reinigt je handen zorgvuldig. Een uitgekiende formulering voorkomt dat je handen uitdrogen.