A Good Clean Schoonmaakartikelen Action

A Good Clean

De schoonmaakproducten van A Good Clean maken natuurlijk krachtig schoon, zijn 100% biologisch afbreekbaar* en bevatten 98-99% ingrediënten met een plantaardige basis*.
 

De producten in deze serie hebben vrolijke kleuren, verrassende geuren en een origineel geïllustreerd design waardoor de producten ook nog eens leuk in je keuken of badkamer staan. Schoonmaken is nog nooit zo leuk geweest!

Bathroomcleaner bergamot&jasmine.jpg

NIEUW Badkamerreiniger (750ml)
Ik ben natuurlijk krachtig en verwijder zeepresten, kalk en andere vlekken in jouw badkamer! Ik ben gemaakt met essentiële oliën van bergamot & jasmijn en gecertificeerde hernieuwbare palmolie. Let op- Gebruik mij niet op natuursteen.

A Good Clean Allesreiniger

Allesreiniger (750 ml)
Ik ben natuurlijk krachtig en verwijder vuil, overal! Ik ben gemaakt met essentiële oliën van rozemarijn & gember en gecertificeerde duurzame palmolie.

A Good Clean Afwasmiddel

Afwasmiddel (500 ml)
Ik maak natuurlijk, krachtig schoon en bescherm tegen vet & vuil! Ik ben gemaakt met essentiële oliën van sinaasappel en jasmijn en gecertificeerde duurzame palmolie.

A Good Clean Keukenreiniger

Keukenreiniger (750 ml)
Ik ben natuurlijk krachtig en verwijder vet en vlekken in jouw keuken! Ik ben gemaakt met essentiële oliën van limoen & zwarte peper en gecertificeerde duurzame palmolie.

Fasten Design_air freshener lavender&patchouli_saturation_small_new crop2.jpg

Luchtverfrisser (250 ml)
Ik verfris jouw huis, natuurlijk. Met essentiële oliën van lavendel & patchoeli en gecertificeerde duurzame palmolie.

 

 

*Betreft de actieve ingrediënten.

Dit zijn de ingrediënten die direct aan de reiniging bijdrage. Op de consumenten infobladen (link) zijn dat de ingrediënten met de functie oppervlakte actieve stof en builders.  (Technische term - Een builder is een actieve stof die ervoor zorgt dat de stoffen die in de reiniger zitten optimaal hun werking kunnen doen). Ook alcohol draagt direct bij aan het schoonmaken.

Definities

100% van de actieve ingrediënten zijn biologisch afbreekbaar. Wat betekent dit?

100% van de gebruikte actieve stoffen in deze producten zijn makkelijk aeroob** afbreekbaar. Verder selecteren wij ook onze wasactieve ingrediënten op anaerobe*** afbreekbaarheid.

**Aerobe afbreekbaarheid wil zeggen dat de bacteriële afbraak gebeurt met behulp van zuurstof. Een vlotte afbreekbaarheid in aerobe omstandigheden is nodig om ervoor te zorgen dat de stoffen door de natuurlijke mechanismen snel worden afgebroken en dus uit het milieu verdwijnen.

***Anaerobe afbreekbare ingrediënten breken ook af als er geen zuurstof is. Zo breken deze stoffen zelfs af als ze bijvoorbeeld in slib/modder terecht komen.

 

98% van de actieve ingrediënten heeft een plantaardige basis. Wat betekent dit?

De gebruikte ingrediënten bestaan grotendeels uit hernieuwbare grondstoffen. Meer dan 50% van de grondstoffen van deze ingrediënten zijn herleidbaar tot een hernieuwbare bron.

De totale hoeveel gebruikte grondstoffen welke aan bovenstaande definitie voldoen  is >98%

 

Gecertificeerde duurzame palmolie

In geval we gebruik maken van palmolie, dan is deze van gecertificeerde duurzame afkomst.

 

Consumenten Infobladen

Zie bijgaande Consumenten infobladen- welke vanuit de detergentenverordening uit 2007 wettelijke verplicht zijn- voor meer uitleg over de ingrediënten per product uit onze A Good Clean serie.

Consumenten Informatie bladen